Pályázati információk, felhívások, eredmények.

 

Közzétételre kerültek a kábítószerügyi pályázatokkal kapcsolatos döntések. A pályázat 4 fő kategóriában került kiírásra.

Megjelent a  pályázati felhívás az utcai szociális munkát, illetve családok átmeneti otthona által működtetett krízisközpontot és titkos menedékházat működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018-án közzétette a fejlesztő foglalkoztatás 2019. évi finanszírozási időszakra vonatkozó működési támogatásról szóló döntését.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. december 10-én megjelentette tanoda szolgáltatást működtető szolgáltatók befogadására és állami támogatására vonatkozó pályázati felhívását.

A Hajléktalanokért Közalapítvány 2018. október 31-én meghívásos pályázatot hirdetett nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatására civil és egyházi szervezetek részére.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság honlapján elérhető a támogató szolgáltatást működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére kiírt pályázatról szóló döntés.

Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. június 22-én Pályázati felhívást jelentetett meg az utcai szociális munkát működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából és nevében a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság meghívásos pályázatot hirdetett a szenvedélybetegek részére nyújtott alacsonyküszöbű ellátás (ASZ), valamint az utcai szociális munka (USZ) szolgáltatás befogadására és állami támogatására.

Az Emberi Erőforrások Minisztere által a támogató szolgáltatás és közösségi ellátások finanszírozási rendjéről szóló 191/2008. (VII. 30.) Korm. rendelet alapján az utcai szociális munkát végző szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére meghirdetett pályázat elbírálásra került. Frissítve: 2018. április 17.

Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. április 5-én megjelentette az Idősbarát Önkormányzat Díj 2018. évi pályázati kiírását az Idősbarát Önkormányzat Díj alapításáról és adományozásáról szóló 58/2004. (VI. 18.) ESzCsM-BM együttes rendelet alapján.