Pályázati információk, felhívások, eredmények.

 

A 2019. évi „Innovatív Szociális Szolgáltató Szervezete Díj” pályázat célja a kiemelkedően innovatív tevékenységet végző szervezetek elismerése és a figyelem felhívása szociális ágazatban megvalósuló sokrétű szociális innovációra.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság honlapján elérhető  a tanoda szolgáltatást működtető szolgáltatók befogadására és állami támogatására vonatkozó pályázat eredménye.

Az Emberi Erőforrások Minisztere a támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozásának rendjéről szóló 191/2008. (VII. 30.) Korm. rendelet alapján pályázatot hirdet családok átmeneti otthona által működtetett krízisközpont, valamint Biztos Kezdet Gyerekház befogadására és állami támogatására.

Közzétételre kerültek a kábítószerügyi pályázatokkal kapcsolatos döntések. A pályázat 4 fő kategóriában került kiírásra.

Megjelent a  pályázati felhívás az utcai szociális munkát, illetve családok átmeneti otthona által működtetett krízisközpontot és titkos menedékházat működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018-án közzétette a fejlesztő foglalkoztatás 2019. évi finanszírozási időszakra vonatkozó működési támogatásról szóló döntését.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. december 10-én megjelentette tanoda szolgáltatást működtető szolgáltatók befogadására és állami támogatására vonatkozó pályázati felhívását.

A Hajléktalanokért Közalapítvány 2018. október 31-én meghívásos pályázatot hirdetett nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatására civil és egyházi szervezetek részére.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság honlapján elérhető a támogató szolgáltatást működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére kiírt pályázatról szóló döntés.

Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. június 22-én Pályázati felhívást jelentetett meg az utcai szociális munkát működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére.