A honlap 2017. január 7-én kezdte meg jelenlegi formájában működését, az első hónap látogatottsági adataiból készítettünk egy rövid összefoglalót, melyet az alábbiakban olvashatnak a honlap látogatói.

Az internet sajátossága, hogy globális és nyílt információ hozzáférést biztosít széles tömegek számára. De vegyük személyesre: mi, akik páran a SzocOkos Facebook oldalát és honlapját szerkesztjük mindannyian dolgoztunk szolgáltatói és közigazgatási szférában is, és mai napig is különböző szakterületeken gyakorló szakemberek vagyunk. Tudjuk milyen nehéz gyors választ kapni akár egy általános kérdésre is, nemhogy a felmerülő sajátos kérdések esetén kibogozni azt, hogy milyen szabályozó előírásokat hogy s mint kell egybe ötvözni és jól alkalmazni.

A saját munkánk mellett a szakma szeretete ösztönzött minket arra, hogy rövid kis útmutatókkal vagy egy-egy nagyobb lélegzetvételű írásunkkal segítsük az információhoz jutást. A „terepen” nekünk se volt időnk mindig minden új jogszabályt alaposan átnézni, azokat rendszerben átgondolni, pedig a napi rutinmunkában ez nagyon jól jött volna. Nyilván a korlátozott kapacitásaink miatt mi is csak egy-egy kérdést járunk körbe, elemzünk, boncolgatunk, de törekszünk arra, hogy ez a szakma aktuális és fontos kérdéseihez kapcsolódjon.

Örülünk a sok magánüzenetként beérkező pozitív visszajelzésnek is, hogy híreinket érdemesnek tartják a követésre, és hogy egy-egy kielemzett témakörünk gyakorlati segítséget is adott. Természetesen szívesen osztjuk meg továbbra is a különböző társoldalak gyakorlati tudnivalóit, minél szélesebb rálátást adva a napi szakmai munkához.

Az internet a modern élet szerves része, kulcsfontosságú ma már az életünk minden szegmensében. És ez látszik abban a rövid elemzésben is, amelyet most megosztunk Önökkel.

„Egy hónapnyi tapasztalat”

 

.

Hozzászólások megtekintéseClose Comments

Leave a comment