Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet  „A gyermekeink védelmében informatikai rendszerhez kapcsolódó eszközbeszerzés támogatása 2021” (GYVRE2021) címmel. A meghirdetés dátuma: 2021.09.01. Benyújtási határidő: 2021. október 1.

A pályázati program célja, hogy támogatást nyújtson a család- és gyermekjóléti szolgálatnak a gyermekeink védelmében elnevezésű informatikai rendszer használatához ezzel segítve a szolgáltatás szakmai működését. Jelen pályázati konstrukcióval az alábbi területek fejlesztéseit, szolgáltatásait, programjait kívánjuk támogatni: család- és gyermekjóléti szolgálatok informatikai eszközeinek megújítását, bővítését alkalmassá tételét a gyermekeink védelmében elnevezésű informatikai rendszer használatához.

Pályázatot nyújthatnak be a szolgáltatói nyilvántartásba bejegyezett család- és gyermekjóléti szolgálatok. Amennyiben a szolgálat nem önálló jogi személy akkor a fenntartója. A pályázó szervezet alapító / létesítődokumentumában nevesítetten szerepelnek a család- és gyermekjóléti szolgálatnak szakfeladatnak.

Család- és gyermekjóléti szolgálatonként egy pályázat nyújtható be.

A támogatott tevékenység megvalósítási időszaka 2021. július 1-től 2022. június 30-ig.

Az igényelt támogatás minimum összege: 100 000 Ft, maximum összege: 1 000 000 Ft. Önrész vállalása nem feltétel. A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 142 727 563 Ft, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az NSZI között létrejövő együttműködési megállapodás fog biztosítani.

A pályázat által támogatott költségtételek

  • számítógép vásárlása – asztali számítógép és komponensei (monitor, és perifériás eszközök, billentyűzet, egér) vagy laptop, – minimum RAM kapacitás 8 GB,
  • windows 10 operációs rendszer,
  • usb wifi adapter,
  • multifunkciós nyomtató.

Jelen pályázatot az NSZI pályázatkezelő felületén a HAPI-n keresztül lehet benyújtani. A pályázatkezelő felület elérhetősége: hapi.nfszk.hu

További információ:

  • Nemzeti Szociálpolitikai Intézet Pályázatkezelési Igazgatóság
  • E-mail: gyvre2021@nszi.hu

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket kizárólag e-mailben áll módunkban elfogadni. Hivatalos válasznak az e-mailen keresztül adott válaszok minősülnek.

Pályázati felhívás az NSZI oldalán

 

 

Hozzászólások megtekintéseClose Comments

Leave a comment