Szociális Szakmai Szövetség

A 3SZ a szociális szakmai társadalmi szervezetek szövetsége. Fő célkitűzése a szociális szakemberek és szervezetek érdekeinek képviselete, feladatai közé tartozik a társadalom- és szociálpolitikai, valamint szociális munkát érintő kérdésekben, témákban szakmai állásfoglalások és nyilatkozatok megfogalmazása és közzététele, továbbá szakmai kutatások, konferenciák, és programok szervezése

IFSW

Az International Federation of Social Workers (Szociális Munkások Nemzetközi Szövetsége) szociális munkásokat összefogó nemzetközi szervezet, aki céljául tűzte ki a társadalmi igazságosság, az emberi jogok és a társadalmi fejlődés képviseletét. Az IFSW-nek jelenleg 116 tagja van világszerte.

 

NSZFK

A Nemzeti Fogyatékosságügyi és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. feladata a fogyatékos személyek esélyegyenlőségének, társadalmi integrációjának és komplex (re)habilitációjának elősegítése, a komplex rehabilitációban közreműködők tevékenységének összehangolása. Céljait – mint nagy szakmai tudásbázissal rendelkező módszertani fejlesztéseket generáló, szakmai műhelyeket működtető és felnőttképző intézmény, továbbá mint pályáztató szervezet valósítja meg.

Tanoda Platform

Az Innovatív tanodák Hálózata célja a tanodák érdekképviselete a kiszámíthatóbb finanszírozás, a tanodai munka elismertségének növelése, valamint a tanodai munka szakmai támogatása érdekében.

 

MACSGYOE

Magyar Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesülete célja a Magyarországon családsegítő- és gyermekjóléti alapszolgáltatásokban dolgozó szakemberek szakma-politikai érdekvédelmének biztosítása a partnerség és a részvétel elvét szem előtt tartva.  Az oldal friss hírekkel, naprakész jogszabályokkal, hírekkel, szakmai anyagokkal, útmutatókkal, és egyéb tájékoztatásokkal várja az érdeklődőket.