A 2019. évi „Innovatív Szociális Szolgáltató Szervezete Díj” pályázat célja a kiemelkedően innovatív tevékenységet végző szervezetek elismerése és a figyelem felhívása szociális ágazatban megvalósuló sokrétű szociális innovációra.

A pályázatot szakmai együttműködés keretében közösen írja ki a Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesület, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete, a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezete, a Szociális Innováció Alapítvány, a Szociális Szakemberek Szövetsége, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület.

A pályázat kiírói a díjat évente egyszer adják át a Szociális Munka Napja tiszteletére rendezett ünnepi alkalommal. Az idei ünnepségre 2019. november 11-én a József Attila Művelődési Központban (1131 Budapest, József Attila tér 4.) kerül sor.

A pályázók köre a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szakterületen működő, vagy ahhoz kapcsolódó tevékenységet folytató állami, önkormányzati, egyházi és civil szervezetek.

A pályázat beadási határideje: 2019. szeptember 30.

 

Innovatív Szociális Szolgáltató Szervezete Díj 2019

 

Forrás: bpeletetazeveknek.org

Hozzászólások megtekintéseClose Comments

Leave a comment