A Hajléktalanokért Közalapítvány 2018. október 31-én meghívásos pályázatot hirdetett nappali melegedők meghosszabbított nyitva tartásának támogatására civil és egyházi szervezetek részére.

A pályázat benyújtására meghívott szervezetek köre: Mindazon civil vagy egyházi szervezetek, amelyek szolgáltatói nyilvántartásba jogerősen bejegyzettek, valamint finanszírozási befogadással rendelkeznek, és hajléktalan személyek nappali melegedőjét tartanak fenn vagy működtetnek.

A pályázat benyújtására történő meghívás módjai:

– a Közalapítvány honlapján a pályázati felhívás közzététele nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére,

– meghívás a hajléktalanellátás regionális diszpécserszolgálatain keresztül, nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére,

– a Közalapítvány meghívót küld e-mailen keresztül, a szolgáltatói nyilvántartás alapján, nappali melegedőt fenntartó vagy működtető civil és egyházi szervezetek részére.

A pályázati felhívás kódja: 2018-NM

A pályázatok benyújtásának időszaka: A pályázatok a pályázati felhívás megjelenését követően azonnal, legkésőbb 2018. november 30-ig nyújthatók be.

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

 

Forrás: HKA

 

Hozzászólások megtekintéseClose Comments

Leave a comment