Megjelent a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján a pályázati döntés a TAMAUTO2021 pályázat vonatkozásában.

.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. (NFSZK) által meghirdetett és a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet lebonyolításába átkerült (NSZI) „A támogató szolgáltatás keretében használandó új vagy használt gépjármű vásárlásának, a meglévő gépjárműpark bővítésének, cseréjének támogatása” (TAMAUTO2021) című pályázati programra beérkezett pályázatok bírálata a Pályázati Felhívásban és Útmutatóban foglaltak szerint megtörtént.

A pályázati programra 133 darab pályázat érkezett be, amit az értékelő bizottság tagjai a Pályázati Felhívás és Útmutató előírásai alapján rangsoroltak. A programra 442 867 450 Ft keretösszeg állt rendelkezésre, a pályázók 1 166 792 892 Ft támogatási igényre nyújtottak be összesen pályázatot. A rendelkezésre álló keretösszeg alapján 51 gépjármű támogatására nyílt lehetőség, a többi pályázat forráshiány miatt nem került támogatásra. Az Értékelő Bizottság régiónként rangsorolt és figyelembe vette, hogy az egyes régiókban mennyi volt a támogatási igény.

Pályázati döntés

(a csatolt pdf állomány a honlapon megjelent táblázatból készült)

Pályázati döntés honlapja
Hozzászólások megtekintéseClose Comments

Leave a comment