A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság a Belügyminisztérium megbízásából kapacitásbővítési célú pályázatot hirdet Tanoda szolgáltatást működtető szolgáltatók befogadására és költségvetési támogatásra, Biztos Kezdet Gyerekházak befogadására és költségvetési támogatására, illetve az EFOP-1.4.3.-16 pályázat keretében fejlesztett Biztos Kezdet Gyerekházak befogadására és költségvetési támogatására.

Tanoda kapacitásbővítési célú pályázati felhívás

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 16.750 000 Ft. Pályázhat az a Baranya vármegye ellátási területén működő Tanoda szolgáltatás fenntartója, aki szolgáltatási nyilvántartásba bejegyezve működik.

Pályázati felhívás (TEF)

Biztos Kezdet Gyerekház kapacitásbővítési célú pályázati felhívás

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 9.228.840 Ft. Pályázhat az a Baranya vármegye ellátási területén tervezett szolgáltatás fenntartója, ha megfelel az elektronikus pályázatkezelő rendszerben rögzített kritériumoknak. Nem pályázhat az EFOP 1.4.3-16 uniós programban létrejött Gyerekház.

Pályázati felhívás (TEF)

EFOP-1.4.3.-16 pályázat keretében létrejött Biztos Kezdet Gyerekház befogadási célú pályázati felhívás

A támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 286.094.040 Ft, mely a 2023. január 1 – 2023. december 31. időszakra vonatkozik. Gyerekházanként 9.228.840 Ft igényelhető (összesen 31 gyerekház befogadására van lehetőség). A pályázat benyújtásának feltétele a szolgáltatói nyilvántartásba bejegyzés.

Pályázati felhívás (TEF)