2020 március 19-én elindult az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig” című (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás módosítás tervezetének társadalmi egyeztetése.

A felhívás módosításhoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2020. március 29-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban, amely elérhető a Felhívások társadalmi egyeztetése 2014-2020 címre kattintva.

Társadalmi egyeztetés oldala

Az intézményrendszer számára fontos prioritás, hogy a fejlesztési forrásokról rendszeresen zajló társadalmi egyeztetések mindenki számára követhetőek és minél hatékonyabbak legyenek. A Partnerség Fórum menüpont használatával a felhívás-tervezetekre beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét. A Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére.

A esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhető lesz az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltüntetésével. A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett.

 

Hozzászólások megtekintéseClose Comments

Leave a comment