Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. június 22-én Pályázati felhívást jelentetett meg az utcai szociális munkát működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére.

A pályázat közvetlen célja a szolgáltatás működési feltételeinek megteremtése a krízis időszakokban, kiemelten a „vörös kód” figyelmeztetés alatt. A támogatással lehetőség van a krízisidőszak többletfeladatainak elvégzéséhez kapcsolódó költségek fedezésére, a szükséges eszközök, felszerelések beszerzésére, az ellátást hatékonyabbá tevő szolgáltatások megvásárlására, a jogszabályban meghatározott kötelező ellátáson felüli munkavégzés biztosítására. A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 18 860 000 Ft.

A támogatási időszak: 2018. július 01. – 2019. március 31.

A pályázatok legkorábbi benyújtási lehetősége: 2018. július 01. 16:00 óra.

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. július 31. 16:00 óra.

 

Pályázati felhívás
Pályázati útmutató
Pályázati adatlap
1a melléklet
2. melléklet
3. melléklet

A pályázat lebonyolítója a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SzGyF). A pályázattal kapcsolatos további információkat az szgyf.gov.hu honlapon, valamint a Támogatáskezelő Főosztály munkatársai nyújtanak.

A teljes pályázati dokumentáció elérhető a Szociális Ágazati Portál illetve a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság oldalán.

 

Forrás: EMMI, SzGyF

Hozzászólások megtekintéseClose Comments

Leave a comment